Farkas Flórián levelét megírta: „Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység”

A meglehetősen csekély számú önálló gondolattal rendelkező Farkas Flórián most levelet írt arról, amit felmondott áprilisban a Magyar Hírlapnak. Figyelem, mélyenszántó!

Levelet küldtek a roma önkormányzatoknak Farkas Flóriánék, amelyben attól tartanak, beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására kellene költeni az állami támogatást – írja az Azonnali.

Flóri szavai pedig ütnek:

"A cigányságot bevonva értünk el visszafordíthatatlan eredményeket az oktatás, a foglalkoztatás, az életkörülmények javítása területén. De nem csupán arról van szó, hogy meg kell védenünk az eddig elért eredményeinket.”

„Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység.”

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet.”

Flóri önálló gondolatai (haha) áprilisban a Magyar Hírlap hasábjain így hangzottak:

„a tét családunk, gyermekeink jövője, kultúránk, nemzeti függetlenségünk. Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység”.

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat”.

Mi pedig áprilisban ezt írtuk:

Senki nem tett annyit a roma közösség felemelkedéséért, mint Flóri. Főleg, ha egy szűk roma közösséget veszünk figyelembe, melynek közösségi életében uniós milliárdok szívódtak fel. 

És ez igaz ma is. Mi lenne szegényekkel, ha migránsokra költenék az uniós milliárdokat, és nem a Lungo Drom fekete lyukába...