Budaházy nem úgy gondolta, hogy a Fidesz segíti a Mi Hazánkat

A nemzeti gondolkodó a Mi Hazánk kapuvári fórumának vendégeként a napokban kijelentette, hogy Toroczkaiék pártját tolja a Fidesz, hiszen az a kormánypárt elképzelési szerint működik. Budaházy György azonban most azt mondja, nem úgy gondolta, a Fidesz nem segíti a Mi Hazánkat. Csak jó neki, hogy van.

Tegnap mi is megírtuk, hogy Budaházy egy mihazánkos fórumon ismerte be, hogy Toroczkaiékat a Fidesz segíti.

Az Orbánnal szimpatizáló „forradalmár” szó szerint ezt mondta:

Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot...persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve.

Na, most viszont az van, hogy küldött nekünk egy levelet – illetve nem csak nekünk, hanem a komplett „balliberális médiának”, akik „balfékek” (ó, jaj :D) -, hogy jelentessük meg az ő álláspontját is, mert ő biza' nem úgy gondolta azt, amit mi (a balliberális balfékek) „kiollóztunk” a mondandójából.

Most pedig mi (a balliberális balfékek) megjelentetjük, amit írt.

Ezt:

Kedves balfékek! A mondanivalóm összefüggéseiből kiemelt részletekkel való EP-választás utáni lejáratókampány-kreáló szánalmas erőlködésük bizony már eső után köpönyeg. Az, hogy én a Mi Hazánk Mozgalmat a Fidesz valamiféle kvázi kreálmányának tartanám, ahogy ezt érzékeltetni próbálják, minden alapot nélkülöz. Mint ahogy az ilyen baromságok is, hogy én “beismertem”, “elismertem”, hogy a Fidesz támogatja őket. Én nem “ismertem be” semmit. Nem is tehetem, mert nem vagyok bennfentes Mi Hazánk témában, pusztán a nyilvánosságban látottak alapján formálok véleményt. A lényeg pedig annyi, hogy véleményem szerint a Fidesznek is jól jön egy tőle jobbra álló párt, amit a Mi Hazánk megtestesít, ezért is ad neki médianyilvánosságot a kezdetek óta. Ennyi!

Illetve, nem ennyi, a teljes szöveg a budahazy.info oldalon (:D:D:D) olvasható, de a lényege tényleg ennyi.

Szóval, akartuk írni, hogy ez roppantul meggyőző és gondolatformáló, csak nem az. Ilyenkor inkább talán azt szokták mondani, hogy „ha hallgattál volna…”