Az Orbán család zsebébe a milliárdok, a Kútvölgyi kórházba az eső folyik be (+fotók)

Amikor a Fidesz meghirdette a Családok évét, az ország jelentős része azt hitte, hogy egy újabb, teljes mértékben kamuintézkedésről van szó. Pedig, ha megnézzük, tavaly (is) milyen mesébe illő sikereket könyvelhetett el az Orbán, vagy éppen a Mészáros család, láthatjuk, hogy egyes famíliák valóban nagyon jól "teljesítettek".

A miniszterelnök apjának Győzőnek négy cége is van, ebből kettőnél 1,3 milliárdnyi osztalékot vághat zsebre a fater olyan gyorsan, ahogyan azt a fia szokta tenni, irányíthatatlan kezeivel.

Orbán veje, a nagy menekülő Tiborcz István szintén varázslatos eredményeket produkál. Nemrég megbecsülték a vagyonát, ami alapján, a korábbi adatokat figyelembe véve, egy év alatt 26 milliárddal „erősödött meg”.

Az együgyű felcsúti stróman még ennél is jobban tejel, pardon, termel. A mindenhez is értő Mészáros Lölőke már agrárterületen is hasít, a hozzá tartozó cégcsoport éves árbevétele 22 milliárd forint.

Sőt, már a táskásszemű agytröszt veje is nagyon sikeres, Homlok Zsolt cégei több mint 4 milliárdos adózott nyereséget képesek felmutatni. (Homlok, felesége, Homlok-Mészáros Ágnes).

Ide kattintva megtekintheted a fenti zsenik részéletes eredményeit.

És akkor ezekkel az igazán erős és büszke produkciókkal állítsuk párhuzamba az alábbi fotókat. Igen, az ország legtöbb egészségügyi intézményéhez hasonlóan a kívülről is félelmetes látványt nyújtó Kútvölgyi kórház is erőteljesen rohad. A plafon teljesen szétázott, a lámpából folyik a víz, a csótányok pedig már itt is megjelentek.

A napokban a Magyar Közlöny megírta, hogy a klinikai tömb klinikáit át kell költöztetni a Semmelweis Egyetem belső és külső klinikai tömbjébe.

Ha ezt a két hírt egymás mellé tesszük, máris megkapjuk a magyar valóságot. Mivel lassan 10 éve a Fidesz van kormányon, a milliárdos bizniszek esetében pedig valahogy mindig felmerül Orbán neve, nem kell sokáig gondolkodni azon, hogy ezekben a történetekben ki a közös a nevező.

kutvolgyi_2

24.hu - olvasói fotó

kutvolgyi1

24.hu - olvasói fotó

orbán_család