Németh Szilárd szerint megint megnőtt a migrációs nyomás a déli határon

Szerintünk meg egyetlen helyen van nagyon nagy nyomás, de az nem a déli határ. Sokkal inkább szilárd elméje, ahol a megfelelési kényszer, a szervilizmus, a bemagolt propaganda és a zsíros pacal okozta káros mellékhatások vívnak rendre ádáz küzdelmet.

Nyáron ismét megnőtt a migrációs nyomás délen, ezért a honvédek június 1-jével visszatértek a határra, segítve a rendőröket - mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Szilárd azt állítja, még soha nem fordított ennyi pénzt a magyarok biztonságára a kormány. Mint mondja. hetente több mint kétszáz illegális bevándorlót fognak el a katonák és a rendőrök a déli határokon a nyári időszakban, ezért is volt szükség a honvédség segítségére. 

És így fest mindez a valóságban, már ha lehet hinni a police.hu adatainak:

Érdemes megnézni, hányan vannak azok, akiket tényleg el kellett fogni, mert át akartak szökni a határon, és nem csak "udvariasan bekopogtattak". A múlt héten pl. 34-en voltak, akiket pedig a rendőrség elő is állított, majd eljárás alá vont, 4-en.

Mellesleg Németh Szilárd szerint Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb helye. Mert Németh Szilárd még nem sétált be pl. a VIII. kerület bizonyos részeire este 8 után, magányosan. Pedig akkor megérezhetné, mit jelent az igazi nyomás.