Találós kérdés: Orbán egyik kedvenc csicskája, aki nagyobbat kaszál a Puskás-hagyatékkal, mint Puskás unokája, ki az?

(Nemzeti) sportot űz a miniszterelnök vágyainak kielégítéséből.

Bizony, ő Szöllősi Gyuri, a Nemzeti Sport főszerkesztője és a legnagyobb tulajdonosa a Puskás-relikviákat értékesítő cégnek.

Szöllősi és munkássága épp olyan szánalmas és átlátszó, mint mondjuk a gazdi nyilvános szereplései. További hasonlóság a két ember között, hogy mindketten fáradhatatlanul képesek pörgetni a nyelvüket.

A Puskas.com Kft. alapítója, és tulajdonosa (47%-ban), igazán megdolgozik a pénzéért. A cég 2017-ben 24 millió forintot, tavaly pedig már 44 millió forintot zsebelt be. A társaság bevétele elvileg

emléktárgyak, könyvek és vagyoni értékű jogok értékesítéséből tevődik össze.

Szöllősi tulajdoni hányadának köszönhetően 2018-ban 4,7 millió forint osztalékhoz jutott a tavaly előtti 2,8 millió forint után. A cégben tulajdonos Puskás Ferenc unokája is, Maria Reka Puskas Damborena, ő a 10 százalékos részesedésének köszönhetően mindössze 1 millió forint osztalékhoz jutott a legend hagyatékainak köszönhetően.

Ennél a rendkívüli hőségnél már csak a Gyurikához hasonló, gyomorforgató szervilis bértollnokok látványa, és munkássága viseli meg jobban az ember szervezetét.