Ha megtudod, mire költötte ez a 9 éves kisfiú a zsebpénzét, arra gondolsz majd, hogy van még remény

A srác sportszereket, mezeket és sportrelikviákat vásárolt korábban, amikor összegyűlt egy kis spórolt pénze, most azonban másokon segített.

Ryan Kirkpatrick megfigyelte, hogy a suliban több gyerek nem ebédel. Otthon, amikor anyukáját faggatta a számára furcsa látványról, azt a választ kapta, hogy valószínűleg azért nem esznek együtt a többiekkel, mert nincs pénzük ételre. Ryant mindez megdöbbentette, és nagyon elszomorította.

A családja a kaliforniai Napában él, ő pedig a West Park általánosba jár. Itt a menzán egy adag meleg étel ára egyébként 30 centtől, 3.25 dollárig (85-től - 930 forintig) terjedhet, attól függően, hogy az adott gyerkőc családja milyen anyagi helyzetben van. Sokan azonban még a kedvezmények ellenére sem engedhetik meg maguknak, hogy ebédeljenek. Bár ebben az esetben is kaphatnak enni, de a tartozást felírják, majd később bevasalják szüleiken.

Az apuka, Kylie Kirkpatrick elmesélte ezt fiának, aki ekkor az iránt érdeklődött, ki lehetne-e deríteni, iskolatársai mennyivel tartoznak. Egy iskolai e-mailben meg is lett a teljes ebédtartozások összege: 74.50 dollár (nagyjából 21 ezer forint).

Azt hiszem, annyit ki tudok fizetni

- vágta rá Ryan, majd így is tett.

Csak szerettem volna, hogy azok a gyerekek örüljenek egy kicsit, és érezzék, hogy valaki velük is törődik.

- mondta a kis jótevő már egy riporternek, aki az esetről faggatta.

Mi pedig ezúton is gratulálunk a szülőknek!