Az ég kék, a fű zöld, a Lokál meg hazudik, aztán helyreigazít

Felkészül: a Ripost és az Origo. Lassan egyébként létrehozhatnának erre a célra egy állandó rovatot a szánalmas, gusztustalan kormánypárti propagandalapok.

A Lokál korábban azt állította, hogy Nagy Blanka több tárgyból bukásra áll és sokat hiányzik az iskolából. Miután ez - nem meglepő módon - csak egy újabb hazugság volt a sorban, helyre kellett igazítaniuk a szervilis kis ujjacskák által írt sorokat. Igen ám, de a gyomorforgató „médium” fellebbezett az ítéletet ellen. Nem tudni, milyen érvük volt azon kívül, hogy ők az újabb karaktergyilkossággal tulajdonképpen semmi mást nem tettek, csak teljesítették egyetlen küldetésüket, vagyis a gazdit szolgálták, mindenesetre a Fővárosi Ítélőtábla most elutasította a fellebbezést.

A szókimondó diáklány ügyvédje hasonló végkifejletre számít az eredeti anyagot közlő Ripost és az azt átvevő Origo elleni eljárás végén is.

Ezek után viszont nagyon meglepődnék, ha ezek nem hasonló eredménnyel végződnének

- jegyezte meg Litresits András.

Mi pedig azon lepődnénk meg, ha ezek lettek volna a lakájmédia „jeles” képviselőinek utolsó ocsmány hazugságai, és helyreigazításai.