Farkas Flóriánt az OLAF-jelentésről kérdezték - ez volt a válasza

Az Európai Csalás Elleni Hivatalának jelentése kimondta, hogy a Farkas által tervezett 1,6 milliárdos Híd a munka világába Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet 2014. április 24. napján pro forma bejegyzésre került ugyan, de érdemben egy pillanatig sem működött, a papíron kitűzött célok közül semmit sem valósított meg, persze az uniós forrásokat azért elköltötték, például luxusingatlanokra.

A Fideszhez köthető, újabb erős és büszke esetről korábban mi is beszámoltunk. Felvetettük azt a kérdést is, hogy vajon ezúttal is olyan „alapos” vizsgálat várható-e idehaza a jelentés kapcsán, mint a miniszterelnök vejének ügyében, vagy az eddig is csak bábként funkcionáló Farkasból balekot csinálnak?

Az atv.hu azt szerette volna megtudni a projekthez korábban az ORÖ elnökeként kapcsolódó kormánypárti képviselőtől, hogy mit gondol a nyilvánosságra került jelentésről, és tart-e a következményeitől.

Köszönöm szépen!

- ismételgette Farkas, majd bevonult az ülésterembe.

Könnyen lehet, hogy Tiborczhoz hasonlóan ő is hálálkodva rebegheti majd ezt a két szót a fideszes főügyésznek, Polt Péternek.

Az viszont teljesen biztos, hogy csak idő kérdése, és a történet összes szereplője bővebben fog felelni tetteiért, és nem a parlament üléstermébe, hanem egy sokkal kényelmetlenebb helyre lesznek kénytelenek bevonulni.

bunozok