Itt kell lenned, hogy elhidd: a főszezonra időzítették a Balatonon a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfelújítási programjának megvalósítását

Te is éppen egy olyan strandon pihensz, ami fel van túrva? Küldj róla képet!

Haladékot kaptak a települések, így a korábban tervezett, június 30-án lejáró határidő helyett a főszezonban is tartanak majd a balatoni szabadstrand-fejlesztések, a munkálatok sok helyen akár július végéig is elhúzódhatnak.

Azért megnézném, hol fordulhat elő a világon, hogy az ország leglátogatottabb nyaralóhelye főszezonban építési terület. - Mert jól hangzik, hogy nem lehetett kihagyni ekkora lehetőséget, s még úgy is megéri, hogy az építkezések belenyúlnak a nyárba, és remélhetőleg a vendégek tolerálják a kellemetlenségeket, de mi lesz velünk? Ki fizeti meg a bevételkiesést? Mert arról senki sem beszél, hogy a szezonális helyek mekkorát szívnak, s valahogy az sem jutott az eszébe senkinek, hogy erre az időszakra csökkentsék a bérleti díjakat.

- adott hangot felháborodásának az egyik balatonboglári strand vállalkozója.

A helyzet a szokásos, legalábbis ebben az országban az, adott egy probléma, egy kellemetlenség, de nincs felelős, senki sem hibás, de sokan szívnak. A vállalkozók és a strandolók biztosan.

A képeket a [email protected] e-mail címre várjuk.

Borítókép: Andor Márió