A mindenhez is értő CEU-s Kovács Zoltán már egy vadászati szaklap főszerkesztője is

A 2021-es budapesti vadászati világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztosnak megérte a 26. Fegyver, Horgászat, Vadászat (FeHoVa) kiállításon (is) parolázni Semjénnel.

Kovács Zoltán nemzeti kommunikációért felelős államtitkár, a 2021-es magyarországi vadászati világkiállítás kormánybiztosa lett a magyar vadászati szaklap, a Nimród főszerkesztője – írja az Index a Magyar Vadászati Védegylet honlapján megjelent közlemény alapján.

Hogy a lap életében ez milyen nívós változást jelent majd, bevalljuk, nem tudjuk. De a váltás biztos jól jön majd a vadászati világkiállítás reklámozásához is, amit eddig is szívesen finanszíroztunk mi, adófizetők.

Ha valaki esetleg nem emlékezne: a 2021-ben rendezendő vadászati világkiállításra, amelynek csak a kommunikációjára (pontosabban a kiállítás és a kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésével összefüggő kommunikációs feladatokra) várhatóan több mint egymilliárd forintot költenek.

Májusban derült ki, hogy kommunikációs feladatokra a nyertes ajánlatot – nettó 1,027 milliárd forintos vállalási árral – a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. konzorciuma adta be a Rogán Antal-féle Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak. Ekkor még csak az ajánlatok bírálatáról készült összegzés volt elérhető, de biztosra vehető volt a győzelem,

más ajánlattevő ugyanis nem volt.