Több mint egy évvel a választás után már ez is jogerős: Terry Black hazudott Vona Gáborról

Micsoda meglepetés!

Ugye, emlékszünk, hogy a választást megelőző időkben hogyan pörgött föl a fideszes ocsmányságrotor, mely igyekezett mindenkit ledarálni, akiben politikai ellenfelet láttak Orbánék?

Vagy arra, hogy 2017-ben a miniszterelnök legütősebb „érve” a politikai ellenfelével szemben az volt, hogy előkapta a buzikártyát, és kijelentette:

„Csak arra hívom fel a figyelmét, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.”

Orbán akkor ezzel az egy mondattal el is árulta - amit persze mindenki tudott, aki 3 agysejttel többel rendelkezik -, ő bizony Terry Blackkel és Amanda Elstakokkal akar választást nyerni, mert tisztességes eszközei egyszerűen nem is maradtak a maffiakormányában.

A választás óta eltelt több mint egy év, és mostanra megszületett a jogerős ítélet a magyar politikatörtének egyik legvisszataszítóbb ügyében. A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon eljáró tanácsa a tegnapi napon nagyrészt helybenhagyta az első fok döntését, és jogerősen is kimondta, hogy

Terry Black (polgári nevén Rácz Károly) és Amanda Elstak (polgári nevén Rási Zoltán Zsolt) transzvesztita előadóművészek, valamint a TV2, a Ripost, a Lokál, Pesti Srácok, illetve az Origo megsértették Vona Gábor jó hírnevét, amikor azt állították, hogy a Jobbik korábbi elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak.

A bíróság ítéletét arra alapozta, hogy az eljárás során a rágalmakat sem az elsőrendű alperes, Terry Black, sem pedig a nyolcadrendű alperes, Amanda Elstak nem tudta bizonyítani, még annak ellenére sem, hogy az előbbi 320 tanút is emlegetett. Fura, de egy sem jelent meg a tárgyalótermekben. A fideszbérencek most fizethetik a kártérítést, és bocsánatot is kell kérniük.

A kár azonban, amit okoztak, aligha felbecsülhető. Nem kevés földet lapátoltak ugyanis a sajtóetika, az emberi méltóság, a fairplay és en bloc a vállalható magyar közbeszéd koporsójára. Ebben az "ügyben" azonban sajnos még nem született ítélet.