És akkor megérkeztünk: Kiderült, hogy Orbánék sikere (!), hogy Ursula von der Leyent jelölték az Európai Bizottság élére

És akkor megérkeztünk: Kiderült, hogy Orbánék sikere (!), hogy Ursula von der Leyent jelölték az Európai Bizottság élére
Fotó: Facebook/Varga Judit

Bemutatkozott az új igazságügyi miniszter. :D

Az Európai ügyek-, illetve az Igazságügyi bizottsága előtt tartott miniszteri meghallgatásán Varga Judit, Trócsányi László utódja a következőt mondta k a száján:

Hatalmas sikert ért el a magyar kormány és annak vezetője a minap, miután elérte, hogy Ursula von der Leyen, igen, egy hétgyermekes, német családanya legyen az Európai Bizottság következő elnöke. Von der Leyen jelölése szerint újabb bizonyítéka annak, hogy Közép-Európát nem lehet megkerülni.  

A hétgyermekes családanya btw. néhány éve a saját házába fogadott egy szíriai menekültet, az Európai Egyesült Államok egyik elkötelezett harcosa, aki nem mellesleg támogatja a melegházasságot. És nem mellesleg Orbánék kényszerből szavazták meg.

Mi mondjuk arra tippeltünk, hogy a köztévé fogja bemondani, hogy Ursula von der Leyen valójában Orbán titkos jelöltje volt, de úgy tűnik, a fideszes honatyák ennél még magasabb szinten űzik. Ez az arcvesztés, köpönyegforgatás, hánytatópolitika olyan "pro" szintje, amit szavakkal nem is lehet visszaadni.

Alig várjuk, hogy Varga Judit úgy igazán munkába álljon.