A fehérvári kórház álláshirdetéseit látva elég nagy rá az esély, hogy Kásler hazudott

Fideszes propaganda vs valóság.

Jelenleg hatezerrel több orvos dolgozik az egészségügyben, mint 2010-ben. Elindult az orvosok visszaáramlása, jelenleg még nem nagy számban, de a tendencia kedvező, ugyanakkor az elvándorlás dinamikája jelentősen csökkent

- mondta a napokban Kásler Miklós magabiztosan azt, amit mondania kellett. Azt nem tudjuk, hogy ő maga elhiszi-e ezt a sok baromságot, de az biztos, hogy aki egy kicsit is képben van a jelenlegi egészségügyi ellátás valós állapotával, már ekkor ökölbe szorította a kezét. 

Az alábbi képet látva pedig tovább forrhat bennünk az indulat a kormánypárti hazugságáradat láttán, a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház  ugyanis a következő munkakörök betöltésére hirdetett pályázatot:

fehervar

És ez csak egyetlen példa a sok közül, ami pontosan megmutatja, hogy ez a kormány egy határozott mozdulattal szarja telibe, hogy évente több tízezer, megmenthető honfitársunk hal meg a magyar egészségügy durva hiányosságai miatt.

A közel 10 éve kormányzással nem törődő simlis banda halálos nyugalommal tagadja le a letagadhatatlant, ha pedig még a megvezetett szavazóin is lát egy kis bizonytalanságot, akkor gyorsan Gyurcsányozik egyet, és a probléma „meg van oldva”.