Rájár a rúd Vajna Timikére: előbb a fánkozóját zárták be, most meg a gyémántbiznisszel akadtak gondok :-(

Végrehajtás alá került az özvegy gyémánt üzlete is. Az ember küzd, szorgalmasan dolgozik, minden tehetségét beveti a siker érdekeben, erre tessék. Hát mondják meg, milyen világban élünk?

Nálunk is olvashattad, hogy a NAV 12 napra bezárta az „üzletasszony” fánkozóját, mert az egyik diákalkalmazottnak hibásan volt leadva a szerződése.

Timike alig pihenhette ki kicsit a kemény munkásheteket Cannesban, aztán Párizsban, és máris jött az újabb csapás. Az adóhatóság ékszerkereskedelemmel foglalkozó cégét is kiemelt figyelemmel kísérhette, hiszen a Dorottya Diamond Palace Korlátolt Felelősségű Társaságon végrehajtás van.

A 24.hu megkereste a céget, ahol nem tagadták a végrehajtás tényét, diplomatikusan csak annyit válaszoltak, hogy „a társaság kisebbségi tulajdonosa kölcsönt biztosított a Dorottya Diamond Palace-nak, ezeket a kölcsönöket azonban a vállalat még nem fizette vissza”.

Az a bizonyos kisebbségi tulajdonos egyébként a Vajna érdekeltségébe tartozó Beauty Enterprises, ami a hírek szerint azonban nem vesz részt a bajba került cég operatív működésében.

Csak abban bízunk, hogy minden jóra fordul, és a sanyarú sorsú, gyászoló özvegy körül minden rendben lesz. Kezdetnek például biztosan sokat segítene az ügyön, ha Andy pénze nála landolna.