My NER Lady: Rogán Cecília is a mi pénzünkből áll a saját lábára

Miután ő lett a Fitbalance-t szervező cég többségi tulajdonosa, csak úgy tülekednek az állami cégek a „szponzori pénztárnál”. Most kiderült, hogy a Szerencsejáték Zrt. és az MVM mellett az Antenna Hungária is több tízmillió forinttal szponzorálta a rendezvényeit. Úgy tűnik, hogy Rogánné személyében egy igazi vállalkozó-zsenivel állunk szemben. Ja, nem.

Az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids elnevezésű sporteseményeket, illetve 10 millió forinttal támogatta a Nemzeti Futóverseny rendezvényt - írta meg a hvg.hu kérdésére az állami cég.

Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat - mindig is támogatott - nincs semmi különös. (…) Míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.

- nyilatkozta a közelmúltban - a korrupcióval szemben mindig kérlelhetetlen - Rogán Antal, hősnőnk férjecskéje.