Orbán beárazta magát Simonka mellett

A kép címe stílusosan akár az is lehetne, hogy mester és tanítvány. Simonka Györgyöt - akinek mentelmi jogát már a Parlament is felfüggesztette - különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalás bűnszövetségben történő elkövetésével gyanúsítják, vagyis közérthetőbben azzal, hogy maffiaszerű szervezettséggel közpénzeket csaltak el. Önök szerint - ezután a kép után - ki lehet a főnöke?

A parlament tavaszi ülésszakának lezárásaként Orbán pénteken vendégül látta budavári „palotájában”, a Karmelita kolostorban a teljes Fidesz-frakciót.

Ez még nem bírna különösebb hírértékkel, azonban történt ott valami, ami viszont igenis fontos üzenet a külvilág számára. Ez a történés pedig egy Orbán Viktorról és Simonka Györgyről készült fénykép. A fényképekre és a fényképezésre egyébként állítólag gondosan ügyelő Orbán Viktor ugyanis ezzel a fotóval üzente meg a magyar állampolgároknak, hogy hányadán is állunk. Orbán gyakorlatilag egyetlen "tényképpel" elismerte, hogy ő áll a fideszes bűnbanda élén.

Sokan mondhatják erre lefitymálóan, hogy ezt eddig is tudtuk, azonban ez az a mostani "üzenet" nem csak hozzánk ért el. Ennek a képnek fontos szerepe lehet még az Európai Ügyészség jövőbeli vizsgálódásainál és a valamikori költségvetési csalásokkal szembeni nyomozásoknál. Szóval: csííííííz!

simonka_facebook

bonozoket_vedenek

Bűnözőket védenek (Fotók:Facebook.com)