A víg özvegy modern változata? Egy hivatalos irat szerint Timike Andy Vajna örököse - fotóval

Úgy tűnik, megvan a válasz arra, hogy miért nem látunk szomorkodásra utaló jeleket a gyászban.

Legutóbb, a cannes-i, vagy éppen a párizsi kiruccanása során sem véltünk felfedezni semmi ilyesmit Timike arcán, persze ez nem egy operett, és a főszereplő sem túlságosan profi.

A G7 egy áprilisban keltezett okirat alapján írt arról, hogy Andy Vajna özvegye az év elején elhunyt filmügyi biztos, kaszinótulajdonos, producer örököse. Több tíz-, vagy akár 100 milliárdos vagyonról lehet szó.

IMG-6994-e1563303308823

Vajna Tímea a TV2 csoport eladásához kapcsolódó dokumentumot írt alá férje örököseként, hagyatéka kedvezményezettjeként.

Az Andrew G. Vajna Revocable Trust kezeli Andy Vaja hagyatékát, így nem maradt túl sok kérdőjel, maximum annyi, hogy a sorozatos átszervezések miatt mekkora összegről van szó. A sorozatos politikai támadások miatt ugyanis Vajna végül egy holdingba, az AV Investments-be pakolta át magyarországi érdekeltségeit, a TV2-től a Nobu éttermen át a Rádió1-ig, halála előtt aztán az offshore-hátterű amerikai Cinergi Pictures Entertainmentbe szervezte ki, amely cég fele az akkor alapított AV Perfekt Kft.-hez került - olvasható a gazdasági lapban.

A vagyont tehát olyan ügyesen bújtatták, mint Orbán a folyamatosan rakoncátlankodó kezeit, nyilvános szereplések alkalmával.

Mivel azonban az „üzletasszony” lassan mindenét is áruba bocsátja, és gyaníthatóan nála jóval nagyobb halak is úszkálnak ebben a vízben, kérdéses, milyen mértékben dönthet a pénz-, vagy bármilyen ügyekről.

Vajon a TV2 csoport eladásakor, az aláírásnál valóban ő „fogta a tollat”?