A Fidesz mellett kampányoló Pataky Attila szerint hamarosan mindannyian többet fogunk tudni az idegen életformákról

Az EDDA frontembere természetesen már találkozott földönkívüliekkel, mondjuk ő még a Fideszben is hisz. Az 51-es körzet lerohanását jó ötletnek tartja, ehhez szerinte 10 millió emberre van szükség. Pataky erős interjút adott a 24.hu-nak, mi pedig röhögve szemléztük.

Van egy Facebook-esemény, ami a nevadai 51-es körzet lerohanására gyűjt embereket, és amihez már egymilliónál is többen csatlakoztak. A céljuk, hogy kiderítsék, hogy az amerikai kormány tényleg idegeneket rejteget-e a kiképzőbázison.

A helyi fegyveres erők egyébként már egy nyilatkozatot is kiadtak, eszerint nem biztos, hogy jó gondolat a kiképzőbázis területére lépni, ugyanis bárkit lelőhetnek, aki illetéktelenül ott tartózkodik.

Abszolút egyetértek a dologgal, szerintem még kellene csatlakozni ehhez vagy tízmillióan, és úgy körbeállni, majd elmondani: a mi vérünkből, verejtékünkből, a mi adónkból felépítettétek ezt, hadd tudjuk már meg, mi a lószar folyik bent. De úgy, hogy most, nem pedig később. Felejtsük el az ilyen szövegeket, hogy »Ha majd én elnök leszek, megnyitom az aktákat!«. Donald Trump és az elődei is hebegtek-habogtak, hogy majd beszélni fognak erről. Nem. Most kell valamit cselekedni. Ránk tartozik, mi történik itt a Földön

- fejtette ki a portálnak az énekes, aki azonban nem tervezi, hogy csatlakozik az események, de biztos abban, hogy hamarosan komolyan meg fogunk lepődni.

Én nem tervezek ilyesmit, most az EDDA-turnéra koncentrálok, amúgy is a magam útját járom. Így is elképesztő mennyiségű információ van a fejemben, az agyamban, a birtokomban, ami a valósághoz képest futurisztikusnak tűnik. Egyelőre hadd eméssze az emberiség a dolgokat, a saját sorsát, aztán tegyenek valamit érte, menjenek utána egyre többen. El kell mondani Nevadában is: nem akarunk senkit bántani, csak információt akarunk, ennyi. A brazilok és talán már a franciák is felfedtek beszédes információkat, aktákat az idegen életformákról, szóval idő kérdése, hogy kibukjon ez az egész. A gőz már egyre csak nyomja ki magát, emelgeti a lábas fedelét, nem sokáig tudják már rajta tartani.