Erős és büszke: csak tavaly kétezren hagyták ott a rendőri hivatást!

Soha nem volt még ekkora a munkaerőhiány a rendvédelmi szerveknél. Ez is Orbán erős és büszke országának sokadik szégyene...

Nem csökkent a rendvédelmi területen tapasztalható munkaerőhiány, ráadásul a hivatásos állomány 40 százaléka azt fontolgatja, hogy felmond (…) Elnökük (Független Rendőr Szakszervezet - szerk.), Pongó Géza azt mondta lapunknak, soha nem volt még ekkora létszámhiány a rendőrségnél, az utóbbi tíz évben általában kétszázan léptek ki január és december közt, de tavaly 2 ezerre ugrott a szám. Ami a 2019-es mozgásokról máris biztosan kijelenthető – tette hozzá az FRSZ vezetője -, hogy a korábbi közalkalmazotti, vagyis civil állomány 7 százaléka nem írta alá a „rendvédelmi igazgatási alkalmazottakra” vonatkozó törvénymódosítás alapján kötelezővé tett új kinevezési okmányát. Vidéken kevés a munkahely, ott kevesebben, a nagyvárosokban többen lépték ezt meg – sorolta a szakszervezeti elnök.

 - írta meg a Népszava.

Persze ez mind nem fontos. A lényeg, hogy Tiborcz István új ingatlant vásárolt a Balatonon, Mészáros Lőrinc újabb tendert nyert, ami újabb közpénz-milliárdokat jelent, Orbán Győző milliárdokat profitált a bányájából és persze, hogy Orbán fapadossal utazott vissza Milánóból, ahonnan egyébként csak fapadossal lehet Budapestre repülni. Éljen az Orbán-család!