Vajon Gáspár kényelme miatt zajlanak komoly építkezések az Orbán család alcsútdobozi birtokán?

Egy biztos, gőzerővel folyik a munka, és nagyon szép lesz, ha elkészül. Hadházy Ákos újabb bizonyítékot talált arra, hogy mennyire puritán a „mi drága” miniszterelnökünk, és összetartó családja. És ugye, nem is a fia lenne az első Orbán-gyerkőc, aki nagyon a „saját lábán állna”.

Hadházy repülőre szállt, és bekukkantott a hatvanpusztai majorságba. Azt tapasztalta, hogy jelentős építkezések zajlanak a területen, amit, és most tessenek nagyon figyelni:

még 2011-ben vett meg a miniszterelnök apjának korábbi ingatlanos cége, a CZG Ingatlanforgalmazó Kft, és amit utána 10 évre bérbeadtak az együgyű strómannak, Lölőkének , aki persze előre kiperkálta a bérleti díjat, hogy aztán Orbán Győző idén szépen megszüntesse említett céget.

hadházy

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A legfeltűnőbb, hogy új épület készül, jól látszik a mélyen a földbe ásott alap a már korábban felújított egykori cselédszállás és az istálló között épül. A második egykori cselédszállást is teljesen átépítik, a tetőt leszedték, újraépítik, de addig belátunk az épületbe. Elegáns megoldással az emeleti szobák egy óriási központi hallt fognak körülvenni.

- jegyezte meg Hadházy.

Érdekesség, hogy Orbán kuvasza is itt éldegél, az állat gazdájaként pedig a miniszterelnök fiát jelölték meg. Amikor a négylábú chipet kapott, Orbán Gáspár vitte az állatorvoshoz, lakcímeként pedig éppen Hatvanpusztát jelölte meg.

Egy újabb gyerkőc, aki a saját lábán áll?