És az megvan, hogy a 17 milliárdos luxusgéppel repkedő Orbán lakájmédiája szerint a Momentumban zajlik hamis imázsépítés?

Minimum a hét legjobb tényfeltáró írása az orbánnyaloncok között.

A Magyar Nemzet oknyomozói megnézték Cseh Katalin Instagramját és döbbenetes dolgokat találtak.

Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom európai parlamenti képviselője nyilvános Instagram-oldalán található képeken minden látszik, csak az nem, hogy mielőtt aktív politikusi szerepet vállalt volna, egy szegény, nélkülöző orvostanhallgató és rezidens volt, aki megvetette a luxust, és csupán tisztes megélhetést akart. Miután az ifjú politikus 2014 decemberében elmondta hazugságoktól hemzsegő beszédét, a következő évben nagy „fordulat” állhatott be az életében, mivel a „szegény” egyetemista bejegyzései szerint 2015. július elején a soproni VOLT fesztiválon bulizott, majd néhány hét múlva egy tengerparton olvasta e-könyvét, augusztus elején pedig a Velencei-tónál pihente ki a lét könnyűségének fáradalmait – írja a lap tehetséges munkatársa.

VOLT Fesztivál, tengerpart, meg még Velencei-tó is? Na, ne már, a burzsoá mindenit!

Eretnek gondolat utlrakeresztény hazánkban, de mi lenne, ha Orbán Viktor imázsát vetnénk össze egy pillanatra a valósággal?

A magyar kormányfő Facebook-oldalán az látszik, hogy gyűrött gatyában rángatózik az európai politikusok előtt, Buksi kutya szájából kirángatott ingben polgári piknikezik, stefánia vagdaltat burkol tökfőzelékkel és még Milánóba/ból is fapadossal röpköd. Mint egy suttyó parasztgyerek. Nem más ő mint a pronyó szavazóik – mutatja az Orbán brand.

Csak épp a pronyó-suttyó szavazó – pont azért, mert pronyó és suttyó – nem veszi észre, hogy miközben őt hülyére veszik, Orbán 17 milliárdos magángéppel repked, BL-döntőn szotyizik, családja és haverjai pedig egyre feljebb kúsznak a top 100-as listán. A magyarnemzetes oknyomozó pedig ezt már nem körmöli le. Mert ő sem a gondolatiért kapja a fizetését.