Dömötör Csaba Vadai Ágnesnek: Orbán azért koccintott Simonkával, mert…

Az ügyészség maffiaszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsítja Simonka György, fideszes képviselőt, ennek ellenére Orbán Viktor nem érezte cikinek, hogy vele parolázzon a miniszterelnöki rezidencián. „Hasonló a hasonlónak örül” - szól a mondás.

Miért tartotta fontosnak hivatalában fogadni Simonka Györgyöt? (…) Leltároztak-e Simonka távozása után és hiánytalanul megvolt-e minden?

- tette fel a kérdést Vadai Ágnes Orbán Viktornak, írta meg a 24.hu.

A miniszterelnök az összes mandátummal rendelkező kormánypárti képviselőt meghívta az említett koccintásra a költségvetés elfogadása alkalmából. Egy olyan költségvetésről van szó, amely jól szolgálja Magyarország további erősödését. Több pénz jut a családokra, a biztonságra, és az adócsökkentések is folytatódnak. Sajnáljuk, hogy önök nem támogatták ezt a költségvetést.

- válaszolta meg a szokásos kormánypárti konkrétsággal a DK-s képviselőnő kérdését Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Orbán Viktor helyett. Dömötör természetesen nem tért ki arra, hogy az országgyűlés már tavaly felfüggesztette Simonka György mentelmi jogát az említett bűncselekmények elkövetése miatt. 

(Főkép: Facebook.com)