Végre! Vajna Timike elárulta, miből telik neki luxusnyaralásokra

Túl sok volt a negatív komment, így Instagramon tisztázta a dolgokat.

Cannes, Párizs után most éppen Görögországban pihente ki fáradalmait a gyászoló özvegy. A Míkonoszból posztolt képek viszont már követőiből is ellenszenvet váltottak ki.

A "komoly üzletasszony" pedig jobbnak látta, ha Insta-sztorijában reagál az őt ért kritikákra:

Sok bántó üzenetet kaptam a legutóbbi posztomra. Hogy mi is az igazság? Azért posztolok a görög hotelből, mivel szuper kedvezményt kapok, mivel sok követőm van Instagramon (amúgy meg nem tudnám kifizetni), és sajnos csak ezekkel a fürdőruhás képekkel érem el a legtöbb like-ot. Azt, hogy mit érzek belül és mennyire hiányzik a férjem, azt csak én érzem. Mindig a szívemben lesz és nincs olyan nap és pillanat, hogy ne gondolnék rá.

Köszönjük ezt a hiánypótló magyarázatot. Meg is ragadnánk az alkalmat, hogy minden egyes ember figyelmét felhívjuk arra, hogy ne bántsa ezt a dolgos, nehéz sorsú, gyászoló üzletasszonyt. Akinek a jelek szerint a fél világban van „kedvezménye”, és minden egyes fillért igencsak meg kell becsülnie, annak ellenére, hogy ő lehet Andy Vajna örököse, hogy többek között egy Lamborghini is a tulajdonában van, vagy hogy ő a Nobu ügyvezetője.

Szóval te ott, aki most éppen ezen sorokat olvasod, miután jól kiröhögted magad, gondolkozz el ezen és egy percen keresztül, némán, fejet lehajtva sajnáljuk együtt Timit...

Borítókép: Instagram/timeavajna