Rogáni csoda a békásmegyeri panel 7.emeletén

A nemrégiben Rogán Cecília érdekkörébe került és közpénzekkel teletömött Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű rendezvényeket az a Magno Studio Kft. szervezte, amely az Átlátszó szerint milliárdokat szakított a Rogán Antal vezette minisztérium propagandaköltéseiből. A cégről semmit nem tudni, csupán annyit, hogy vezetője és tulajdonosa, Horváth László három év alatt a nulláról 14 milliárd forintra tornázta fel a Facebook-oldallal és saját honlappal nem rendelkező vállalkozás bevételeit. – írta meg a HVG.

A cikkből kiderül, hogy a közpénzmágnesként működő cégvezető Horváth László okosabb lehet, mint Zuckerberg. Nem csak a Stop Soros kampányból szakított 700 millió forintot kapott, de a propagandaköltésekből is lesett neki potom 4 milliárd. Komoly szakember lehet, hatalmas szakmai tudással, ha honlap és Facebook-oldal nélkül is rátaláltak Rogánék és megdobták néhány milliárddal. 

Aki még mindig nem érti, annak lefordítjuk: a Rogánné nevével fémjelzett, többszázmillió forint közpénzzel (igen: az a Tied, meg az enyém, vagyis a miénk) televágott fitneszrendezvényeket a Rogán-féle propaganda pénzekből gazdagodó cég szervezte. Nos, egy ilyen egyértelmű összefüggésért, bárhol tőlünk nyugatabbra vezetőszáron kísérnek el a tranzakció szereplőit. Nálunk egyelőre még megússzák. Egyelőre…

Itt a közel félmilliárdos profitot termelő cég tulajdonosának "palotája" a békásmegyeri lakótelep egyik panelházában: 

szilke_utca_panel

 (Fotó: googlemaps)