Közeleg a választás, az Origó pedig megint hatalmasat megy :D

Izzították az okádéklejárató-üzemmódot, ez pedig mindig nagyon szórakoztató egészen addig, amíg bele nem gondolsz, hogy léteznek e hazában olyan teremtmények, kiknek elméje mindezt igaz információként képes befogadni.

A tegnapi napon különös precízséggel dolgoztak az Origó "oknyomozó újságírói", több egészen döbbenetesen hihetetlen ellenzéki sumákságról rántották le a leplet. Nem is tudom, melyikkel kezdjem, de legyen talán az az első, amihez még nem kell szakavatott fluffermédia tolmács.

Szóval, tegnap történt, hogy a pontos tényközlséről ismert portál lebuktatta Karácsony Gergelyt. Mutatom, hogyan:

Egy olvasónk arról tájékoztatta portálunkat a napokban, hogy a baloldali pártok által támogatott főpolgármester-jelölt korábbi ígérete ellenére nem a fővárosi kampányával van elfoglalva, hanem sokkal inkább a pihenéssel. "A családom éppen Balatonfüreden fagylaltozott, amikor megpillantották Karácsony Gergelyt a családjával. Én akkor éppen nem voltam ott, a képeket csak utólag mutatták meg nekem" - írta az Origo olvasója, aki egy fotót is küldött a lazító politikusról, azt állítva, hogy az múlt héten késő délután készült. A fényképen az látható, amint a baloldal főpolgármester-jelöltje a balatonfüredi Bergmann Cukrászda Tea- és Kávéházban mulatta az időt feleségével, és két gyermekével.

Karácsony Gergely dőzsölése egy füredi kávézóban Fotó: Origó oknyomozó team

:O :O :O :O Azt hiszem, már ennél a pontnál szögre akaszthatja a teljes szakma a klaviatúrát, hiszen a világ egyetlen spotlight csapata sem lenne képes ilyen szintű leleplezésre.

És ez még nem minden! Ugyanezen a napon az Origó ráadásul az ellenzéknek további két képviselőjét kapta rajta elképesztő abszurditáson:

Orosz Anna, az ellenzéki összefogás újbudai képviselőjelöltje azzal a Bába Szilviával kampányolt, aki jobbikos politikusként nem is olyan régen még holokausztozott a Nemzeti Összetartozás Napja kapcsán, valamint teljes erőbedobással támadta a románokat, a balliberális pártokat és az LMP-t. Úgy látszik, a Momentumnak minden mindegy: korábban generáció- és kultúraváltást követeltek a hazai politikában, mostanra már beérik súlyosan antiszemita politikusok társaságával. Így múlik el a világ dicsősége!

Ne búsulj, ha nem érted, én is felhasználtam a klasszikus mondatot: "Tolmácsot kérnék!". Bár képességeim szerények az Origó újságíróihoz képest, azért megnéztem, mit is mondott a holokausztról Bába Szilvia. Nem volt nehéz, mert Orbán házi kedvencei is idézték:

"Mint ahogy a holokauszt-emléknap sem a móka és kacagás jegyében kerül megrendezésre, úgy követeljük, hogy ne csináljanak viccet a magyar nép tragédiájából sem!"

És mit mondd erre az Origó? Hát ezt: "Ez a kedves holokauszt-gyalázó szösszenet 2013 júniusában született meg, amikor is Bába közleményben tiltakozott azért, mert a magyar kormány a trianoni békediktátum aláírásának évfordulóját "ünnepnapnak" minősítette."

Hát... ööö... izé... Én akkor itt szintén felhasználnék egy segítséget, vagy kettőt, Vágó úr!

Ja, és itt még mindig nem ért véget a nap. Az Origó összedolgozva a Tényekkel, még egy momentumos politikusról "bizonyította" a totális romlottságot.

A Tények információ szerint (!) zaklathatott a szocialista lelkész, a momentumos Donáth Anna apja.

Nos, kedves honfitársak, aki mindezek után ellenzéki párttal szimpatizál, az egyúttal a korrupció, a fertő, a züllöttség, és ugyebár Soros pártjára áll. Ha nem lett volna eddig világos.

Btw.: A múltkor még Cseh Katalinról is bebizonyosodott, hogy elment egyszer a VOLT Fesztiválra és nyaralt a Velencei-tónál. Nem találunk szavakat.