Fideszes lakáj: Tolószékes embereket sem szeretnénk hirdetéseken nézegetni

Új, még magasabb szintre került a kormánypárti médiában a szarember kategória.

A nemrégiben még Heller Ágnes emlékét „megköpködő” félintellektuális betyárkörte, Vésey Kovács László feltételezhetően azt gondolja, hogy hosszútávon elegendő közéleti teljesítmény a magyar szellemi élet képzeletbeli asztalának közepére szarni. A Pesti Srácok firkásza most a Coca-Cola plakátkampánya kapcsán érezte úgy, hogy kötelező megszólalnia. Az mondjuk tagadhatatlan, hogy ez is olyan boldogpestásra sikerült:

Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet. Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna.

Hasonló az emberek dühe, amikor már nem tudnak úgy tévézni, sőt kimenni az utcára, hogy ne zúdítsák a nyakukba az örökös, átkozott érzékenyítést, ugyanakkor nem mernek szólni ellene, mert egyből lehomofóbozzák őket a rendkívül toleráns, nyílt szellemiségű haladó újságírók, politikusok, civil aktivisták és vállalati marketingesek. El a kezekkel a gyerekektől, és el a kezekkel a társadalomtól! Aki nem bír megbirkózni a nemiségével, az a saját életét tegye rendbe mindenki másé helyett!

- írta az orbánista seggnyaló. Azért reméljük, hogy hamarosan elérkezik az idő, amikor ezt a sok szart ennek a jóllakott óvodásnak bele kell kanalaznia majd a saját szájába…