Orbán nyaldoshatja a száját, mert ezután a videó után nem sokan fogják elhinni, hogy Bécs élhetetlen

Persze az orruknál fogva vezetett lehúzott redőnyösökön kívül eddig is minden gondolkodó ember hangos röhögésben tört ki, például Lázár videóját nézve. Ausztria tényleg jobban teljesít. Igen, ez egy kórház, ráadásul nem magán, akinek van társadalombiztosítása, azt itt ellátják!

Mi magyarok, az ürességtől kongó stadionok, az eredménytelen akadémiák, az egyre nagyobbra hízó strómanok, és a beléjük ömlesztett brutális közpénzmilliárdok országában irigykedve és szomorkodva nézhetjük ezt a videót. A beruházás során ugyan nem ment minden simán, de ez a végeredményen nem változtat.

Azt nem tudni, itthon mikor épül majd szuperkórház, de nekünk egyelőre nem is ebben kell gondolkodni, ez itt egy másik kávéház, először azt kéne valahogy elérni, hogy az ország gyakorlatilag összes egészségügyi intézménye ne küzdjön folyamatosan az összeomlással, és ne haljon meg évente több tízezer, egyébként megmenthető magyar az orvoshiány, az eszközhiány és a kórházi fertőzések miatt, miközben a lassan tíz éve hatalmon lévő Fidesz valódi kormányzás helyett még mindig a problémák takargatásával próbálkozik.

Egy biztos: amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig a bécsi videót nézve marad az irigykedés, az itthoni állapotokra látva pedig az imádkozás.