Végre ifj. Lomnici Zoltán is elmagyarázta, miért nem jó az Európai Ügyészség

Nem azért, mert a Fidesz be van tőle szarva, hanem mert káoszos.

Teljes a káosz az Európai Ügyészség körül, amelynek eddig sem a jogköre, sem pedig a hatásköre nem tisztázott – értékelt ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi "szakértője", CÖF szóvivő, orbánnyalonc csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Szerinte nem lehet látni, hogy a szuverenitási kérdések hogyan alakulnak, illetve a büntető igazságszolgáltatás érintetlen marad-e az Európai Ügyészség felállításánál. Alapvetően ezért csatlakozott a 28 uniós tagállamból csak 22 az Európai Ügyészséghez. Érted: csak 22, a 28-ból

Arról a Lomnici Zoltán "szakértőről" van egyébként szó, aki az M1-en többnyire úgy szokott szakérteni, hogy a propagandagépezet csicskái a szájábaszakértik a szavakat.

Ja, meg az a Lomnici, aki kampányrendezvényen megszakértett már olyat is, hogy fertőző rákot hoznak a migránsok.

Nos, ha még ezek után is kételkednél benne, hogy az Európai Ügyészség teljes káosz, akkor veled nagy baj van. Össze is foglaom még egyszer, hogy biztosan tudd, hogyan kell gondolkodnod: Lomnici Zoltán szakértő mondá, hogy az Európai Ügyészség rossz. Ez pedig abból is látszik, hogy 28-ból, csak 22 ország csatlakozott hozzá.