Miután Toroczkai kiborított egy üveg kólát, most "blokád alá" vonták a Coca-Cola telephelyét :D

Illetve beálltak 4 autóval a bejárathoz megcselekedni, amit megkövetelt a haza. Ja, nem, inkább csak kiváló szórakozást nyújtani az unatkozó internetfelhasználóknak.

Hétfőn reggel több autóval vonult ki a Toroczkai László vezette szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti üzeme elé. A párt aktivistái megpróbálták akadályozni a ki- és behajtást a telephelyről, egyelőre nem tudni, milyen mértékben jártak sikerrel - írta meg az Index.

A félelmetesen hazafias akció előzményei közé tartozik az is, hogy Toroczkai múlt héten csütörtökön már egy egész flakonnyi kólát a betonra locsolt.

Nem tudni, hogy a Coca-Cola magyarországi alkalmazottjai mindezt hogyan dolgozták fel, de gyanítjuk, a bejárat elállása 4 darab autóval már akkora törést jelent majd a cég működésében, hogy a multinacionális vállalat a milliárdos bevételkiesés miatt csődeljárást is indít maga ellen. A plakátok miatt pedig elnézést kérnek személyesen Toroczkai Lászlótól, aki ezúttal is a közélet legpulzálóbb ütőerére helyezve a kezét megtalálta a XXI. századi Magyarország legégetőbb problémáját, és egyúttal meg is oldotta azt.