Ganxsta Zolee csúnyán kiakadt a Para-Perjés páros videójától: „Para kovács te majom meg a fehér hajú fasszopo haverod...”

A két rádiós, Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán A Perjés meg a Para című új műsorukban savazták meg picit Zana Zoltán alias Ganxsta Zolee nimbuszát. A videó feltehetően csúnyán kib@szta a biztosítékot Ganxtánál, majd visszaszólt a polgárpukkasztó duónak. De nem is akárhogyan...

Para-Kovács és Perjés nem bántak Ganxsta Zoleeval kesztyűs kézzel legújabb videójukban, amelyben a műmájerség kapcsán került elő a magyar rapper neve. Talán egy picit túl is tolták a srácok, de amit ezután Ganxta Zolee válaszul írt a rádiósoknak, nos azt senki nem tenné zsebre, íme:

Para kovács te majom meg a fehér hajú fasszopo haverod. Mondhatnam hogy bátrak vagytok, de ez inkább ostobaság. Megnevettettetek az tény. De hát ha ezt engedem akkor jön még egy csomó ilyen hugyagyu mint ti. Két fasztarisznya. Beszélnünk kell. Szerintem jobb ha ti kerestek meg. Komolyan mondom. Ne várjátok meg hogy én kezdjek el vadászni rátok. Remélem értjük egymást. Istenem mekkora faszok vagytok. Na szép napot. Még.

Nem tudjuk pontosan, hogy milyen retorzióra számíthat Zanától a Para-Perjés-páros, hiszen ezt a rapper nem fejtette ki, viszont az nem túl sok jót vetít előre, amikor a fenti hozzászólásában azt írja, hogy „ha ezt engedem akkor jön még egy csomó ilyen hugyagyu mint ti”. Ganxsta kommentje egyébként vélhetően kimerítené a fenyegetés tényállását, amely per definitionem: olyan súlyos hátrány kilátásba helyezése, amely alkalmas arra, hogy a megfenyegetettben komoly félelmet keltsen. Na jó, mondjuk sem Para-Kovácsról, sem Perjésről nem tudjuk elképzelni, hogy Ganxsta cérnaszakadásától maguk alá csináltak volna és bocsánatért esedezve sietve hívták a rappert.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket :D  Az ominózus videót itt nézhetik meg:

Itt pedig Ganxsta hozzászólása a videóhoz: 

gangsta_beszolt