A fideszes buzizásra kereszténygyalázás lenne a válasz?

Nem igazán követjük nyomon Homonnay Gergely - valami macskás vicceskedő Facebook-oldal alkotója - "munkásságát", de most közéleti tevékenysége megmutatta, hogy a vérfideszes kamuerkölcsös intoleranciának létezik tökéletes inverze: az agyatlan, minden intelligenciát mellőző kultúrbarbarizmus, melynek kvintesszenciája, hogy a létét igazolandó gyűlöletlángokra 9 liter benzint locsol. Kizárólag az elfogadás jegyében.

Homonnay Gergely az elfogadásra ösztönzésen és az ünnepi hangulaton felbuzdulva egy pusztán 1000 éves kultúrát kezdett ultrapronyó alpárisággal gyalázni (plusz a saját nemzetét, bár efelől komoly kétségeink vannak, hogy értené, hogy mit is jelent az).

A Facebook felkent megmondóemberének ezt sikerült a napokban posztolni:

Egyrészt gratulálunk, hogy ilyen elegánsan tudott számos embert és embert, magyart és magyart közelebb hozni egymáshoz, másrészt ahhoz, hogy több ezer internethasználó tudhatta meg, hogy Homonnay Gergely a maszturbáláson és a seggtörlésen kívül nem sok dologra használja a jobb kezét. Már csak abban bízunk, a kettőt legalább nem ugyanabban az időpillanatban csinálja.