A pécsi fideszes alpolgármester embere is igyekszik "függetlenként" bemutatkozni a kampányban

Ehhez pedig a kormánynyalonc Hír TV remek hátországot biztosít.

A Szabad Pécs vette észre, hogy Barkóczi Csaba, akit a Hír TV az Ispitaaljáért Baráti Kör elnökeként mutatott be, valójában nem más, mint Páva Zsolt alpolgármesterének, Őri Lászlónak a referense és a Fidesz képviselőjelöltje.

Külön szép, hogy a városi üzemeltetésű Pécs TV korábbi adásában mint civil, helyi lokálpatrióta üdvözölte a fideszes városvezetés összes ígéretét.

Úgy tűnik, ezt a receptet írták össze a kormánypárti "trösztök" októberre, amire mondhatnánk, hogy nagyon gagyi, de sajnos, sok a gagyira fogékony elme jelenleg e hazában.

Ha valaki még emlékszik, július elején mutatták be Szeged új - szintén "független" - polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ígéretek garmada hangzott el, ám az egóhadjáratból "véletlenül" kimaradt az a részlet, hogy Orbán Viktorral februárban, Kubatov Gáborral március végén, illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével pedig épp a bemutató előtt egyeztetett utoljára. Ezt már csak a szeged.hu-nak árulta el. Úgy tűnt, számára mindez teljesen rendben van, "függetlenként".

Ahogy az is, hogy később kiderült, "függetlenként" a Fidesszel szövetségben indul ősszel a polgármesterségért.

Kb. ennyire független Barkóczi Csaba is.