Eldőlni látszik az egri csata: A nagy esélyes Mirkóczki Ádámon kívül egy fideszes, illetve egy kamugyanús párt volt alelnöke a polgármesterjelölt - videó

Utóbbi egyébként Schmuck Andor egyik volt munkatársa, a hölgyet Bódás Biankának hívják. Bódás stílszerűen, most tessék figyelni: a méltán híres Schmuck show-műsorában jelentette be, hogy indul.

A városban jobbikos politikus Mirkóczki az ellenzék közös jelöltje.

A fideszes Habis Lászlóról, nem sokat tudni, persze azon kívül, hogy számára minden bizonnyal (legalábbis a plakátokon) Eger az első. Azt azért ne vegyük el tőle, hogy egy rendkívül „erős” képpel rúgta be a kampánymotort, vagy inkább biciklit...

habis

Habis mögött a térség országgyűlési képviselője, a szintén rendkívül megnyerő Nyitrai Zsolt teker. (Fotó: Facebook/Habis László)

Bódásról az Egriügyek.hu írta meg, hogy a Schmuck-féle Magyar Szociáldemokrata Párt korábbi szóvivőjeként dolgozott, majd az Együtt 2014 pártként is bejegyzett kamugyanús párt alelnöke volt. Ők voltak azok, akik miatt a Fővárosi Törvényszék a Bajnai Gordon-féle Együtt Pártot a 2014-es választás előtt nem tudta bejegyezni.

Megvan az új Drotár Adrienn?