Erős és büszke: ebből nincsen hiány hazánkban

Szakmunkáshiány, tanárhiány, orvoshiány, ápolóhiány, vagy éppen - ha már egészségügy - eszközhiány, és még sorolhatnánk a hiányszakmákat napestig. Sőt, talán nem is tudnánk három olyan területet említeni, ahol mára, az alacsony bérek, a munkakörülmények, a szakmai fejlődés hiánya, a brutális mértékű - Németh Sziló étvágyához hasonlóan fékezhetetlen - kivándorlás, röviden az elmúlt lassan tíz évben Orbánék által végzett pusztítása miatt, ne lenne országszerte óriási munkaerőhiány. Ellenben van itt valami, amiből nincs hiány, ráadásul az Orbán-kormánynak köszönhetően!

Ez pedig a hülyítés! Amit hatalma megőrzése érdekében, elképesztő mennyiségű közpénzből, évente több tízmilliárdból tol a Fidesz a nagyjából 2,5 millió szavazója arcába. Merthogy az orruknál fogva vezetett embereken kívül senki sem nyeli le a boszorkánykonyhában kifőzött bullshiteket, az ország jelentősebb része sokkal inkább öklendezve elfordítja a fejét a propagandagyárak tömény füstje felől.

Ficza János, a Workania állásportál szóvivője szerint a tavalyi év hasonló időszakához képest a korábbi hiányszakmák mellett már

árufeltöltőkből és eladókból is nagy a visszaesés a kiskereskedelemben, ezenkívül építőipari munkásokból és gyártósori segédmunkásokból is egyre nagyobb a hiány, de az épületlakatos és géplakatos pozíciókban is a negyedére estek a jelentkezések egy év alatt.

De a mérnöki piacon, pénzügyi területen, és a vendéglátásban is rengeteg munkaerő hiányzik.

Magyarország pedig erős és büszke ország, és persze jobban teljesít, na meg ugye itt vannak a családtámogatási programok, a rendkívüli fejlődés, a béremelés, nyugdíjemelés, mindenféle erősödés, sikerek, na meg persze….

az őszi önkormányzati választások, ahol szerencsére összefogásban sincsen hiány, ami nem csak a pártok, de az ellenzéki szavazók körében is fontos lenne, mégpedig azért, hogy végre felelős döntésekben se legyen hiány.