A Fidesszel sűrűn egyetértő Kárász Róbert lett Berki Krisztián "kommunikációs segédje"

Kárász Róbert látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt - írta csütörtökön egy sajtóközleményben a Spotlight Media nevű közösségimédia-ügynökség.

Reménykedtünk benne, hogy egyáltalán nem kell karaktereket áldozni Berki Krisztián főpolgármesteri agypusztító-attrakciójára, de a mostani "fordulat" megér néhány sort.

Berki független jelöltként tervez indulni a budapesti főpolgármester-választáson, ugyanakkor Kárász az ATV reggeli műsorának vezetője. De még milyen vezetője!

Olyan műsorvezetője, akit amúgy Tarlós István már ki is tüntetett. Meg olyan műsorvezetője, aki szerint az Orbán-kormányok alatt fantasztikus fejlődésen esett át az egészségügy.

Ja, és fideszessé formálódva egyszer már azt is sikerült elérnie, amit nagyon keveseknek: két stúdióban beszélgető személyből nem Szanyi Tibor volt a visszataszítóbb fél.

A főpolgármesterségért ingyen BKV-t ígérő Berki egyébként a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné Kárászt, aki elmondta:

Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni. Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell. Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja.

A Fidelitas a napokban indított plakátkampányt, "Budapest nem cirkusz" címmel, ezen Berki is szerepel. De vajon nem a Fidesz generálja-e a legnagyobb néphülyítő cirkuszt a fővárosban?