Tényképező: Fluffer és alanya

Ehhez a képhez igazából nem kellene semmit sem hozzáfűzni: az az ember ugyanis, aki egy politikus arcképét nyomtatja a pólójára már eleve szánalmas, aki pedig az adott politikussal pózol az említett pólóban, nos az már tényleg a felszopó kategória. A fotón az egyébként is látens homoszexuális megnyilvánulásokat produkáló lemez nélküli lemezlovast, Dj. Jeszyt láthatjuk, ahogyan szinte szerelmes arccal áll gazdija mellett. Nos, ha azt csinálná Orbánnal is, amit Milo Yiannopoulos kapcsán mondott, akkor mi nem lennénk Orbán helyében…

A tehetségtelen nullvektor nevettető ember éppen nemrégiben mondott a szexuális irányultságára vonatkozóan valami nehezen félreérthetőt. Amivel egyébként nem lenne semmi gond, ha a barátaival karöltve nem ők tolnák leghangosabban az általuk csak „gabonalobbi ellenesnek” nevezett, egyébként csontnélküli homofób kormányzati propagandát.

A címben szereplő „fluffer” kifejezés megértéséhez: magyarul felszopó, a felnőttfilmek világában azt a személyt jelölik ezzel az elnevezéssel, akit a férfi szereplők felizgatására alkalmaznak. Még jó, hogy Orbán nem azt írta a képhez, hogy „Kicsimmel Kötcsén!”.

Emlékeztetőként itt van ennek a szerencsétlennek néhány emlékezetes, félintellektuálisnak sem nevezhető szereplése: