És az megvan, hogy a migránsokkal riogató Georg Spöttle migránsoknak dolgozott Budapesten?

Rendkívül hiteles! Ja, nem :D Vagy csak mi érzünk abban némi ellentmondást, hogy a migránsokkal riogató kormánypropagandát orrvérzésig nyomó „biztonságpolitikai szakértő” a jordániai Mazen Al Ramahinak dolgozott?

A kérdés az, hogy a napokban a „migránsokról” tett állításait Spöttle vajon egykori foglalkoztatójával kapcsolatban tapasztalta-e meg, miszerint a bevándorlók alapjáraton analfabéták, de ez semmi ahhoz képest, hogy gyerekeket erőszakolnak meg, no meg „belecsinálnak” a vízbe és mindezek mellé még a lábuk is büdös. Tényleg kíváncsiak lennénk, hogy mit gondol Spöttle – a bevándorlókkal szemben nem túl hízelgő - kijelentéseiről egykori kenyéradója, de sajnos hiába próbáltuk, nem tudtuk elérni az arab üzletembert. Egyébként érdekes, mondhatni nem túl hiteles megállapítások ezek egy olyan embertől, akit a Facebook-oldalán látható képei alapján néhány éve még „migránsok” láttak vendégül Dániában, ráadásul egy szabad szemmel is jelentős korkülönbséget mutató, hozzá képest már-már kislányosnak látszó hölgy kíséretében. Persze az is lehet, hogy a lánya...

A Rogán Antallal és a Fidesszel egyébként a jelek szerint meglehetősen jól együttműködni képes jordániai bevándorló, Mazen Al Ramahi Budapesten több belvárosi hotel tulajdonosa, 2017-ben pedig azzal került be a hírekbe, hogy az V. kerület egyik legértékesebb telkét sikerült egy meglehetősen kétes ügyletben megszereznie. Mazen al Ramahi egyébként régóta él Magyarországon korábban, de talán még most is vannak közös érdekeltségei Sameer Hamdannal, és Zuhair Awaddal, egykori arab pénzváltóval. Zuhair testvére volt egyébként az a Naji Awad, akit 1995-ben Budapesten felrobbantottak, s amelynek hátterében - egyes pletykák szerint - Portik Tamás és az áldozat között kialakult mintegy félmilliárd forintot érintő elszámolási vita állt.

MAR_turizmuscom

Mazen Al Ramahi jordániai bevándorló (Fotó: turizmus.com)

A Budapesten élő Ramahi a turisztikai szektorból ismert, több szállodát is üzemeltet. Az ő cége reinkarnálta a Hungária fürdő és a Continental Hotel épületeit a Dohány utcában, de a beruházó ZeinaHotel Kft. felszámolásba dőlt 2014-ben mintegy 10 milliárd forint kötelezettséggel. Nem derült ki, miért olyan fontos a Ramahi-cég, de a fejlesztő-üzemeltető ZeinaHotel Kft. sorsát a kormány nem bízta a véletlenre: nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek minősítette. Az ügy állami felszámolások esetében ritka eredménnyel, egyezséggel zárult, így a ZeinaHotel felszámolási eljárását megszüntették.

- írta meg akkor a hu.

Georg Spöttle az említett Dohány utcai ARAZ Hotelben dolgozott. Júliusban derült ki, hogy az UFÓ-szakértőből haknizó „migránsszakértővé” avanzsált Georg Spöttle lesz a Fidesz képviselőjelöltje Szentesen. A szállodában kerestük a fideszes politikust, de azt mondták, hogy Georg Spöttle már nem dolgozik náluk, tehát - a primer logika szabályai szerint – jól tudtuk, hogy korábban náluk/nekik dolgozott.

borocz

Böröcz László fideszes politikus és Mazen Al Ramahi (Fotó: turizmus.com)

(Főkép: Facebook.com)