Ha röhögéssel akarja kezdeni a napot, nézze meg a Fidelitas sajtótájékoztatóját!

„Anyátok büszke lenne a matricázásra?” – kérdezte az N1 TV riportere a Fidelitas tagjait Balassagyarmaton, amire az a válasz érkezett, hogy „ez egy jó kérdés”. De nem ez volt a csúcspont. Igazából, még Drotár Adrienn is jobban foltozta beszédkészsége hiányosságának lyukait, mint a Nógrád megyei városban az ifjú fideszesek, de azt azért megtudtuk, hogy „2000 kampányt” fognak kihelyezni országszerte.

Nem volt olyan rég, hogy a Fidelitas egy remekbeszabott sajtótájékoztatója után feltettük a költői kérdést: ha Böröcz László a szervezet elnöke, milyen lehet a többi tag? Jelentjük, a válasz megérkezett! Papírzsepit készítsenek, mert a könnyesre röhögés garantált!

"Simicska megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kihelyeztek" – derült ki a tanult, Drotár Adrienn-i magasságokban járó fidelitasos hölgy monológjából a minap Balassagyarmaton.

A közte és az N1 TV riportere között zajló rövid párbeszédet érdemes írásban is rögzíteni, hogy a jövő generációi számára is megmaradjon örök emlékül: Magyarország egykori kormánypártjának ilyen színvonalú ifjúsági szervezete volt.  

Riporter: Honnan tudja, hogy Simicska támogatta a Jobbikot? Az alelnök azt mondta, hogy hitelt vettek fel.
Drotár Adrienn 2.0: Ezekre tények vannak, és ezzel kapcsolatban kimutatták több helyen is, hogy ő az, aki támogatja, és a Jobbik mögött úgy áll mint, és a saját érdekeit érvényesíti. Nem értékeket közvetít a Jobbik párt már, hanem a Simicska mint a milliárdos érdekeit közvetíti.
Riporter: 2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt, az nem volt probléma?
Drotár Adrienn 2.0: Amikor Simicska a Fidesz mögött állt támogatóként, ő támogató volt, és nem irány. És ezért hátrált ki a Fidesz Simicska mögül. Ő a saját érdekeit akarta képviselni a Fideszen keresztül. Irányítani akarta a pártot bábjátékként, és ezért hátrált ki a Simicska mögül a Fidesz.

Remek pillanat továbbá, mikor Drotár Adrienn 2.0 mellett megszólal Böröcz Laci 2.0 és penetráns magabiztossággal közli a sajtótájékoztató kellős közepén, hogy ő bizony nem kíván nyilatkozni.

Igazából, egyrészről elkeserítő, hogy ezt így abszolút komolyan gondolja Magyarország kormányának utánpótláscsapata, másrészről örülünk neki, mert ennél jobb 3 perces szórakozást a "Best Funny Videos 2017" kategóriában se találnánk a Youtube-on.
Kósa Lajosnak pedig tényleg beszédkészség-fejlesztő iskolája lehet, hiszen Böröcz Laca után újabb docensek emelkedtek fel a politika ifjú csillagai közé.

Csak így tovább srácok, ilyen sajtótájékoztatókat akarunk a magyar nyomorba, hogy legalább sírva nevessünk! Még, még, még, még ilyet!