Rogán Cili ezúttal a teniszbizniszbe tenyerelt bele

Rogán Tóni NERcegnője a Budai Tenisz Centrum üzemeltető-bérlő cégében jelent meg felügyelőbizottsági tagként - írta meg a 24.hu.

Az első számú teniszklubot vezető cégben a tulajdonosi háttér is változott, hiszen az Excellent Game Mozgásakadémia és Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft-be bevásárolta magát Bessenyei István, a kormány által különösen kedvelt őrző-védő vállalkozásnak, a Valton Sec Kft. a vezetője, aki történetesen a barinő, Sarka Kata kedvese. Az egyik kivásárolt NER-lovag pedig Hamar Gábor, ő az együgyű felcsúti stróman, Mészáros Lölőke társaságát élvezhette, annak márciusi moszkvai útján, és természetesen Tiborcz Istvánnal is jó kapcsolatot ápol.

Édesanyja nem mellesleg, Hamar Attila Albertné, aki a felcsúti dollármilliárdos körüli sportügyletek kulcsfigurája, a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány gazdasági igazgatója

- írja a portál Hamarról.

De térjünk vissza Cilire, akinek ezzel egy álma válhatott valóra, hiszen évekkel ezelőtt maga is ütőt ragadva versenyzett, később pedig edzőnek tanult, így aztán kijelenthetjük, hogy végre igazán értő kezekbe kerülhet a Budai Tenisz Centrum, ahol a két legeredményesebb magyar teniszező, Babos Tímea és Fucsovics Márton is edz.