Ez egyre kínosabb: alig fértek el az úton a fideszes díszpintyek, miközben az uniós forrásokból elkészült új szakaszt adták át

De fura, itt sem az látható, amint éppen Brüsszelt szeretnék megállítani. Éppen ellenkezőleg, az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával megvalósuló, 33 milliárd forint értékű beruházásnak köszönhetően pózolhattak, vigyoroghattak Rétváriék ezen az újabb "zseniális" képen.

Tegnaptól 2x2 sávon közlekedhetnek az autósok Budapest és Vác között, köszönhetően az említett forrásoknak. Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára, Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja természetesen ki is használták az alkalmat, hogy az EU támogatásával létrejövő beruházás fényében fürödjenek, és ahogyan az lenni szokott, a dicsőséges pillanatot egy újabb szekunder szégyent kiváltó fotón örökítsék meg.

Fotó: MTI