A fotók alapján jót mulathatott Borkai Zsolt az offshore-gyanús kaszinómogullal egy luxus yachton...

Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon milyen apropója lehetett a bulinak: a hangulat mindenesetre – a képek alapján - fergeteges. "Pár éve a polgármester egy köteg ötszáz euróst nem tett be a bankba, hanem hozta magával a hajóra, és mint a legnagyobbak, azzal szívta a kis társaság a kokaint" - írja a fotókat publikáló blog titokzatos írója.

Az Ördög ügyvédje blog elég kemény állításokat fogalmaz meg Győr polgármesterével kapcsolatban.

Az alábbi képeken Borkai Zsolt, egykori olimpikon Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd társaságában látható meglehetősen emelkedett hangulatban. A győri és a pécsi kaszinó koncessziós jogával rendelkező, a győri önkormányzat megbízott ügyvédjeként is dolgozó Rákosfalvynak állítólag elég sok köze volt azokhoz a telkekhez, amelyeken később az Audi logisztikai központja épült meg.

Borkai Zsolt, győri fideszes polgármesterre a jelek szerint mostanában rá jár a rúd, ugyanis egy egyébként hónapokkal ezelőtt elkészült győrszentiváni futópálya átadásánál biodíszletként használta az iskolás gyerekeket, s bár a helyi választási iroda természetesen semmi szabálytalanságot nem látott a kampányakcióban, a Győri Ítélőtábla épp a napokban bírságolta meg Borkait.

Most meg ezek a közösségi oldalakon  keringő képek… Mi csak ámulunk és bámulunk… A buli időpontjáról, illetve a hölgyek kilétéről egyelőre nincs hír, de feltehetően nem a győri önkormányzat állományának tagjai :) 

borkai

borkai2

borkai3

borkai4