Éjjel frissült a "Borkai blog": A Maldív-szigetek legalább két bankjában helyezett el pénzeket ügyvédje segítségével

A szivárogtató állítása szerint évek óta minden december végén három hétre elutazik családjával és baráti üzletfeleivel.

A Maldív-szigetekre nem valamelyik repülőjükkel mentek, ahhoz azok kicsik. Nagy magángép a fideszes oligarchák közép-ligájának nem jár, csak a top-csapatnak, a Mészáros-Orbán-Tiborc családnak, Rogánnak, Matolcsynak van saját. Így nemzetközi járattal utaztak (a Business Class nem volt elég, mindig First Class-on ültek), ahol nyilván lényegesen fokozottabb a biztonsági ellenőrzés, mint Péren. Csakhogy volt egy előnye annak, hogy Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. Járt hozzá diplomata útlevél. Így Borkai gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz - írja a blogoló.

A szivárogtató azt állítja, Borkai a Maldív-szigetek legalább két bankjában helyezett el pénzeket Rákosfalvy Zoltán ügyvéd segítségével.

Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg. Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette - fogalmaz.

Közben az is kiderülni látszik, hogy a hajón tartózkodó egyik nő készíthette a felvételeket Borkairól. A Pornhub, ahova először feltöltötték, törölte a videókat, de a szivárogtató egy másik pornóoldalra újra feltette azokat. Ezek másképp vannak vágva, így két képkockán is bevillan egy női kéz:

fotó: 444.hu