A politikai élet mélypontját létrehozó Fidesz Gulyás Gergelye szerint a Wittinghof- és a Borkai-videók a magyar politikai élet mélypontját jelentik

Gulyás Gergelynek nagy valószínűség szerint kiesett az elmúlt két év, mikor is a kormánypárti agypusztító média az utasításukra a pokol 10. bugyrába helyezte a kampány színvonalát. És még mindig van lefelé.

Eddig Magyarországon a magánélet bizonyos határait az ezzel kapcsolatos vádaskodások nem lépték át, vagy ha ez megtörtént, a nagyon kevés vagy nagyon szélsőséges részére volt jellemző. (…) Borkai kapcsán ez alapvetően megváltozott - fogalmazott Gulyás a csütörtöki Kormányinfón újságírói kérdésre.

Ó.

Úgy tűnik, Gulyás Gergely elfelejtette például ezt, ami stílszerűen szólva, a magyar közélet legdurvább pusztulásának origója volt:

És míg ráadásul Borkai valóban prostikat töcskölt korrupciós ügyek fűszerezése gyanánt, Vona Gáborról minden egyes kormánysajtóban leírt betű ordenáré hazugság volt. Erről 2019 júliusában jogerős bírósági ítélet is született. Egy évvel a választás után.

Mindennek fényében érdekes narratívába helyezi a „magánügy” kérdését Gulyás Gergely és pártja. Ugyanakkor ebben már abszolút nincs semmi meglepetés.