Orbán-basa: Muszlim magániskolát nyit Magyarországon Erdogan!

Az úgynevezett Maarif Alapítvány által működtetett intézményekben kötelező a Korán oktatása. Orbán migránsai, jó migránsok – dörmögheti magában az egyszeri Fidesz-szavazó.

A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitásához, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban

– értesült a 24.hu.

Közel egy évvel azután, hogy az Orbán-kormány elüldözte Magyarországról a CEU-t, ami a világon leginkább jegyzett felsőoktatási intézményként működött hazánkban; Orbán Viktornak, a kipcsakok új hősének török testvére, Recep Tayyip Erdoğan iszlamista magániskolát nyit az egykori ferencvárosi Harsányi János Szakközépiskola és Szakiskola helyén. Szimbolikus, hogy a magyar származású Nobel-díjas közgazdászról elnevezett iskola helyére egy olyan oktatási intézmény kerül, amely a Maarif Általános Iskola és Gimnázium nevet viseli. A fővárosi kormányhivatal már engedélyezte is, az Oktatási Hivatalnál pedig aktív státuszú oktatási intézményként szerepel a  tervek szerint 2020/2021. tanévben már 240 tanulóval kalkuláló intézmény. A Maarif, arabul معاريف szónak egyébként több jelentése van: iskola, tudás, bölcsesség. Mindez nyilván a Korán oktatással függ össze, hiszen az iszlám kultúrában a Korán ismeretének mélysége, alapossága határozza meg az ember kulturális szintjét. S bár az iskolának még csak az épülete áll, oktatás jelenleg nem zajlik, de az alapítványi honlapon már el is büszkélkedtek azzal, hogy Magyarország (Macaristan) is otthont ad a muszlim iskolahálózatnak. Az alapítványról annyit érdemes tudni, hogy Erdogan részben likvidált, részben bebörtönzött, részben elüldözött ellenzékének iskolahálózatát kívánja lecserélni világszerte. Az alapítványról mindent elárul, hogy 12 vezetőjéből 7 főt személyesen maga a török elnök, Erdogan nevez ki.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Erdogannal abban is megegyezett, hogy a török elnök Európára szabadítsa a szíriai menekültek egy részét, amely által Orbán könnyen visszaépíthetné az önkormányzati választáson elveszített hatalmát. Ebbe az irányba mutat, hogy Orbán az elmúlt napokat a török elnök társaságában töltötte Azerbajdzsánban, illetve, hogy már most kongatja a vészharangot, hiszen tegnap már határvédelmi alakulatokat kért a V4-es országoktól.

Putyin és Erdogan közös érdeke egy destabilizált, gyenge Európa, s nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szíriai népírtást helyeslő Orbán Viktor az egyetlen európai partnerük. A másik két oroszok által pénzelt Putyin-csicska Heinz-Christian Strache, illetve Matteo Salvini már nincsenek hatalmon, ugyanis mindkettőjükről kiderült, hogy Moszkva pénzeli őket. Így csak egyedül Orbán Viktor maradt a keleti despoták európai intézője…