Bayer Zsoltiék 2 éve már „beiktatták a jobb világrendet”, csak még nem jött el

Szomorúan vettük észre, hogy már több mint 2 és fél év eltelt azóta, hogy Bayer Zsoltiék "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére, de a jobb világrendet még annyira nem érzékeltük.

Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben. Örömmel látjuk, hogy a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilugozza a gondolkodás képességét. Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek.
Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze január 20-án, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük - írták 2017 januárjában az eseményhez.

Sokan mondjuk már akkor sem hittek ebben, mert sajnos, csak mintegy 30 ember lézengett a téren, de Bayer Zsolti és Bencsik András akkor is megcselekedték, amit megkövetelt a haza. Rögtön bő nyállal megünnepelték egy amerikai elnök beiktatását, anélkül, hogy az még bármit tett volna.

Mindez annak kapcsán jutott eszünkbe, hogy ma éppen Salvini felé tesznek hasonló nyelvcsapásokat, annyi különbséggel, hogy Salvinit nem beiktatják, hanem ő már megbukott.

„E hónap 19-ére, 15 órára Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter, a legnépszerűbb olasz párt vezetője nagygyűlést hirdetett Rómába, ahová az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat. …Éppen ezért október 19-én, 15 órára szolidaritási nagygyűlést hirdetek Budapestre, az olasz nagykövetség elé” - írta blogján a napokban Bayer Zsolt.

A lényeg, hogy a jó kereszténydemokrata hazafiak soha nem adják fel.