Üzenet a lakájoknak: Hiába rúgott több gólt a Fidesz, mint az előző meccsen, ha végül az ellenzék nyerte a kupát!

A focihasonlatra csak Orbán miatt van szükség... A lényeg: kit érdekel, hogy Kubatovék több embert tudtak elvonszolni a szavazóurnákhoz, mint az egyébként teljesen érdektelen EP-választáson, ha az eddig Fidesz által uralt városokban és települések jelentős részében az ellenzék győzedelmeskedett? Konkrétan senkit! Ezt a játékot ugyanis nem összesített szavazatra, hanem fővárosra, városokra és településekre játsszák. Szóval zagyválhatnak bármit a Fidesz-csicskák, magyarázhatják a bizonyítványt az orbánista lakájok, de a múltheti vereség hatalmas bukta volt, rohadt nagy pofára esés: csatt!!!

A választások óta a kormánypárti lakájok jelentős része fullba nyomják a kretént.

A legszánalmasabb, amikor azoknak, a közpénzmilliárdokból fenntartott közvélemény-kutatóknak a „elemzői” próbálják kozmetikázni a Fidesz számára igen csúfos választási eredményt, akik Tarlós legyőzhetetlenségét és a Fidesz óriási győzelmét vizionálták még a választások előtti legutolsó előrejelzéseikben is. Felemelő élmény volt átélni, ahogyan a múlt vasárnap a fideszes nézőpontot képviselő Mráz Ágoston Sámuel a szolgalelkű lakáj, Németh Balázzsal kézenfogva, kipeckelt szájjal rohant bele a faszerdőbe

Aztán ott van a méltatlanul XXI. Század Intézetnek keresztelt, bolsevikokat megszégyenítő agitprop kifizetőhely „vezető elemzője”, Deák Dániel, aki azon kívül, hogy úgy néz ki, mint egy embernagyságú, bánatos fallosz, amit egy optikus díszített fel, még azzal haknizik a köztévében, hogy:

Tarlós István nagyobb a szimpatizánsi táborral rendelkezik, mint Karácsony Gergely, csupán (sic! – szerk.) arról van szó, hogy Karácsony Gergely saját szimpatizánsi táborát jobban tudta mozgósítani.

Igen, Danika, arról van szó „csupán”, hogy Karácsony Gergely megnyerte a választást, Tarlós Istvánt pedig veled együtt lehúzták a fővárosiak a vécén. Igen, „csupán” annyi történt, hogy a főváros 23 kerületéből 14-ben ellenzéki polgármester lesz mostantól. Igen, „csupán” 11 megyei jogú városnak lett ellenzéki polgármestere és további háromban - noha fideszes a polgármester -, de a közgyűlésben feltehetően az ellenzéki képviselők lesznek az elkövetkező 5 évben többségben.

Szóval, "csupán" ennyi történt, Danika...

(Via 444.hu)