Bayer Zsóti fenyegetőzik - de maximum a nevetőizmaink vannak veszélyben (videó)

A megmosolyogtató, szervilis propagandista akkorát ment, hogy azt még egy hivatásos humoristának is nehéz lenne überelnie. Ebben a példában mindkét ember poénokat gyárt, csak az a baj, hogy egyikük nem viccnek szánja az "előadását". Bár, ha Zsóti terve az, hogy halálra röhögteti az országban élő milliókat, akik nem azzal a céllal látták meg a napvilágot, hogy a hatalmat elvtelenül szolgálva, gondolkodás nélkül kielégítsék a vezért, akkor valós a veszély. Figyelem: Bayer Zsóti most ÚJSÁGÍRÁSSAL fenyegetőzik.

Hálásak lehetünk a Magyar Narancsnak, az alábbi jelenetet ugyanis ők szúrták ki a szó szerint mérhetetlen népszerűségű, lehúzott redőnyös Orbánistáktól "hemzsegő", rendkívül magas színvonalú Bayer-Show zseniális pillanatai közül.

Szegény Zsóti, nem is tudja, hogy ezzel a monológgal éppen azt támasztja alá, hogy folyamatosan Orbán ánuszából kandikáltak/kandikálnak ki, persze ez nem fog változni, és ezzel a stúdióban, valamint a képernyők előtt helyet foglaló, maréknyi, gondolkodásra képtelen nyálcsorgatón kívül mindenki pontosan tisztában van.

Mellesleg az valóban örvendetes lenne, ha közel 10 év kőkemény flufferkedés után végre elkezdenének újságírással foglalkozni.  

Azt viszont ne vegyük el Zsótitól, hogy azt tökéletesen jól látja, hogy más világ jön, csak sajnos az nem fog tetszeni neki, vagy ha már ő folyamatosan „Mi”-ként fogalmaz, akkor nektek, Zsóti.

Egyébként fura, hogy a Fidesz elvtelen, gyomorforgató megmondóemberének ennyi ideje van standupolni, amikor az ember azt hinné, hogy éppen gőzerővel albit keres…