Kósa Lali megfejtette, mi kell Győrnek és Borkainak

Lali jött, látott, és megint megaszonta a tutit.

A Fidesz alelnöke hazánk egyik audiovizuális rettenetének, a Bayer Shownak volt a vendége. Ezen a ponton jegyeznénk, meg hogy nem sok színvonalasabb beszélgetést tudnánk elképzelni annál, amikor egy jó Kósa-Bayer duó fejti meg a dolgokat. Esetleg, ha a függöny mögül a nemrég betolt pacaltól mosolygó Németh Sziló kidugná a fejét, az még meg tudná dobni a dolgot.

…ott Győrben is lesz még ennek szerintem konzekvenciája, mert az egy megfontolandó kérdés, hogy akarja-e egy polgármester olyan helyzetbe hozni a saját városát, amilyenbe most Győr került. Szerintem ez nem helyes, tehát az a helyzet, hogy egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel sokkal jobbat tenne Győrnek és neki is, mint bármilyen halogató magatartás

- mondta Laller.

Nagyon rendes tőle, mindazonáltal furcsa is, hiszen egyrészt a jelek szerint Orbánnak belefér a gyanús pénzekből kurvázó-kólázó Borkai viselkedése - a fideszes polgármester a helyén maradhatott, majd a választásokon is megmérethette magát - másrészt pedig Győr normális értékrenddel rendelkező részének valószínűleg egyáltalán nem egy új választás jelentené a megoldást, hanem mondjuk az, ha a csúnyán lebukott fideszes polgármester (és családja) a történtek után mindenkitől bocsánatot kérne, és fülét - no meg pláne farkát behúzva eltakarodna a közéletből, azzal együtt, hogy természetesen számolnia kéne tetteinek következményeivel.