Orbán most a parlament falai között hazudott orbitálisat Borkai-ügyben - videó!

„Először is a Fidesznek azt a döntést kellett meghoznia, hogy mit tesz ebben a helyzetben és világossá tettük, hogy az útjaink elváltak. Ezek után Győr város polgárai következnek, akiknek meg kell hozni, illetve meg is hozták a maguk döntését.” - hazudta bele az országgyűlési képviselők szemébe, illetve a magyar nyilvánosságba Orbán Viktor. Pedig ebben az országban mára mindenki tudja, hogy ez a sorrend hatalmas nagy kamu, hiszen Orbánék csak a választás után mutattak ajtót Borkainak. Egyébként mindezt éppen Orbán utasítására, aki úgy félt Győr elvesztésétől, mint a tűztől. Kár, hogy a kérdést feltevő országgyűlési képviselő, Steinmetz Ádám nem vette észre Orbán nyilvánvaló, a tényeket szándékosan elferdítő hazugságát, s így nem szembesítette azzal viszontválaszában a kormányfőt…

Meg kell állapítanunk, hogy a tegnapi parlamenti nap egy demoralizált kormánypártot és egy pozíciójához méltatlan, betegesen hazudozó, kisnyilasozó és transzparensért kapkodó, paprikajancsi szerepébe bújt kormányfő arcát mutatta meg a nagyérdeműnek.

Ráadásul az is kiderült, hogy Orbán azt tartja beteg dolognak, hogy valaki felvételt készített Borkai yachtos kurvázásáról, nem pedig azt, hogy Győr polgármestere luxusbulikra költi a közpénzt. Orbán egyre alkalmatlanabb az ország vezetésére: a türk népeknek kipcsak önkormányzatokat, az európaiaknak magyar jogállamot, a magyar kisembereknek pedig zombiként támadó migránsokat hazudik. De nézzék csak a videót!