Jakab Péter ízekre szedte a papírt szorongató Orbánt - videó

Nem Orbán napja volt a tegnapi (sem). A jobbikos politikus ezúttal narancsos buktával és persze szokásához híven ütős mondatokkal kínálta meg a miniszterelnököt, aki nem is tudott mit kezdeni a számára láthatóan igencsak kényelmetlen helyzettel.

Hiába kérte tőle Jakab, hogy próbáljon meg papír nélkül reagálni a kérdésekre, ez természetesen nem ment, sőt, még az előre megírt sorok felolvasása is nehézséget okozott számára. Orbán szokás szerint eltért a tárgytól, és nem tudott, nem mert a kérdésekre válaszolni, így újfent az maradt neki, hogy a rá és pártjára jellemző kicsinyes stílusban menekülni próbáljon szorult helyzetéből, nem igazán sikerült.

Orbán nagyon nagy bajban van, és ezt már leplezni sem tudja. A „vezér” már egyáltalán nem sérthetetlen, még látszatra sem magabiztos, és az alábbi képsorokat ellátva bizony az is kijelenthető, hogy nincs egy súlycsoportban a vele szemben álló Jakabbal - és itt most nem az egyre terebélyesebb bendőjére gondolunk, hanem arra, hogy lassan már azt a papírt is tartania kell majd valakinek, amiről nagy nehezen felolvassa a "válaszait".